"Clean R" valdei pievienojusies Santa Sīpola

24.11.2023 06:19:00

Par izmaiņām SIA “Clean R” valdes sastāvā ziņo Lursoft Klientu portfelis. Dati rāda, ka no uzņēmuma valdes locekļa amata atcelts Guntars Levics, kurš šajā amatā atradās jau kopš 2015. gada izskaņas. Viņa vietā SIA “Clean R” valdei pievienojusies Santa Sīpola. Lursoft izpētījis, ka amatus citu uzņēmumu valdēs vai padomēs S. Sīpola iepriekš nav ieņēmusi.

Vēl bez Santas Sīpolas SIA “Celan R” vadībā amatu ieņem arī valdes priekšsēdētājs Valerijs Stankevičs.

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Clean R” 2022. gadā apgrozījis 48,68 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 4,83 milj. EUR peļņu. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn audzis gan SIA “Clean R” apgrozījums, gan arī peļņa.

Lursoft dati rāda, ka 2004. gadā reģistrētais SIA “Clean R” pērn nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 8,42 milj. EUR, no tiem 3,32 milj. EUR – valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 1,66 milj. EUR – iedzīvotāju ienākuma nodoklī. Uzņēmumā aizvadītajā gadā strādāja 610 darbinieki.

Aizvadītajā gadā SIA “Clean R” aktīvi piedalījās pašvaldību un citu pasūtītāju izsludinātajos iepirkumos par sadzīves atkritumu un būvgružu, būvniecības atkritumu apsaimniekošanas un teritoriju uzkopšanas pakalpojumu sniegšanu.

SIA “Clean R” patiesais labuma guvējs ir Guntars Kokorevičs.