Vairumtirgotāja “RSKORPIONS” apgrozījums 2022. gadā bijis 26,69 milj. EUR

24.11.2023 06:42:00

Pārtikas, nepārtikas un alkoholisko dzērienu vairumtirgotājs SIA “RSKORPIONS” iesniegtajā pārskatā par 2022. gadu norādījis, ka pērn tā galvenā prioritāte bija sadarbība ar piegādātājiem Eiropas kopienā un nišas produktu imports. “2022. gadā produktīvākā sadarbība joprojām saglabājusies ar pārtikas preču ražotājiem un vairumtirgotājiem no Vācijas, Francijas, Itālijas un Spānijas,” norādījis SIA “RSKORPIONS”, piebilstot, ka piegādātāju loks tiek papildināts un pilnveidots uz preču klāsta dažādošanas un sezonalitātes bāzes.

2022. gadā vairumtirgotāja SIA “RSKORPIONS” apgrozījums bija 26,69 milj. EUR, kas ir par 6,7% mazāk nekā gadu iepriekš. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 632,85 tūkst. EUR lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas. Aizvadītā gada laikā gūto peļņu paredzēts atstāt nesadalītu un novirzīt uzņēmuma turpmākajai attīstībai.

Šogad SIA “RSKORPIONS” nav iecerējis veikt būtiskas izmaiņas pamatdarbībā un plāno mēreni attīstīt jau uzsāktos biznesa attīstības virzienus.

Jānorāda, ka pagājušajā gadā SIA “RSKORPIONS” bija darba devējs 47 darbiniekiem, savukārt uzņēmuma kopējās nodokļu iemaksas valsts kopbudžetā sasniedza 6,3 milj. EUR.

SIA “RSKORPIONS” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Aivars Rubenis.