Par "NP Properties" valdes priekšsēdētāju iecelts Edvards Reinholds Vītols

30.01.2024 06:46:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka izmaiņas piedzīvojusi SIA “NP Properties” valde. Lursoft izziņas dati liecina, ka SIA “NP Properties” valdes priekšsēdētājas amatu atstājusi Elita Moiseja, kura uzņēmuma vadībā atradās jau kopš tā dibināšanas 2005. gadā. Viņas vietā par SIA “NP Properties” jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Edvards Reinholds Vītols. Pārējās uzņēmuma valdes amatpersonas saglabājušas savus līdzšinējos amatus.

Lursoft jau vēstīja, ka šomēnes Edvards Reinholds Vītols kļuvis par valdes amatpersonu virknē Nordic Properties Limited uzņēmumu. Šobrīd viņam reģistrēti amati 13 uzņēmumu valdēs, to vidū ir arī tekstilizstrādājumu mazgāšanas uzņēmums SIA “Laundar”, kur Edvards Reinholds Vītols ir viens no līdzīpašniekiem.

SIA “NP Properties” pamatdarbība saistīta ar vadības un nekustamo īpašumu pārvaldības pakalpojumu sniegšanu uzņēmumiem, kas nodarbojas ar nekustamo īpašumu attīstīšanu, apsaimniekošanu un iznomāšanu. 2022. gadā uzņēmums apgrozīja 951,51 tūkst. EUR, gūstot 79,05 tūkst. EUR peļņu.

SIA “NP Properties” kapitāldaļu turētājs ir Nordic Partners Properties Limited no Maltas.