“Putnu fabrika Ķekava” mainījusi nosaukumu uz “Ķekava Foods” un piedzīvojusi reorganizāciju

02.02.2024 06:55:00

AS “Putnu fabrika Ķekava” mainījusi nosaukumu uz AS “Ķekava Foods”, liecina Lursoft izziņas informācija. Vienlaikus veikta arī uzņēmuma reorganizācija un izmaiņas notikušas arī uzņēmuma valdē, to paplašinot līdz astoņām amatpersonām.

Lursoft izziņā redzams, ka savus amatus saglabājuši gan līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Andrius Pranckevičius, gan valdes locekļi Aiva Banga, Ilze Kaparšmite un Saulius Petkevicius. Ar 1. februāri AS “Ķekava Foods” valdē iecelti arī Andrius Krivošejevas, Tomas Kvedras, Dominykas Olbakas un Tadas Sprindžiūnas. Gan Andrius Krivošejevas, gan arī Dominykas Olbakas šis ir pirmais amats kādā no Latvijas uzņēmumiem, savukārt Tomas Kvedatas iepriekš vadījis SIA “Lielzeltiņi”, savukārt Tadas Sprindžiūnas savulaik bijis pērn likvidētā SIA “NOVOBALTIC” valdes loceklis.

Lursoft dati rāda vakar, 1. februārī, veikta arī AS “Ķekava Foods” reorganizācija, uzņēmumam pievienojot trīs kapitālsabiedrības – SIA “Lielzeltiņi”, SIA “Broileks” un SIA “Cerova”.

AS “Ķekava Foods” 2021./2022. finanšu gadā apgrozīja 86,78 milj. EUR, pārskata gadu noslēdzot ar 3 milj. EUR zaudējumiem. Uzņēmuma pārskats par saimniecisko darību 2022./2023. pārskata periodā vēl nav pieejams.