"SELF Loģistika" 2023. gadā strādājis ar apgrozījuma un peļņas kritumu

28.02.2024 10:18:00

Kokmateriālu pārvadājumu un loģistikas pakalpojumu uzņēmums SIA “SELF Loģistika” 2023. gadā strādājis ar 5,24 milj. EUR apgrozījumu un 24,34 tūkst. EUR peļņu, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, SIA “SELF Loģistika” apgrozījums pērn sarucis par teju piektdaļu, savukārt peļņa pēc nodokļiem – par 68,02%. Apgrozījuma kritumu SIA “SELF Loģistika” savā vadības ziņojumā skaidrojis ar cenu samazināšanos kokmateriālu tirgū un tam sekojošu darījumu skaita samazināšanos ar apaļkokiem.

2024. gadā SIA “SELF Loģistika” plāno turpināt pamatdarbību kokmateriālu transporta pakalpojumu organizēšanā un maršrutu optimizēšanā, strādājot pie pakalpojumu efektivitātes, apjomu un kvalitātes palielināšanas. Tāpat arī uzņēmums paredzējis veikt nepieciešamās darbības IT jomā jaunu pārvadājumu produktu apgūšanā un jaunu klientu piesaistīšanā.

Lursoft izziņas dati liecina, ka SIA “SELF Loģistika” reģistrēts 2008. gadā. Puse uzņēmuma kapitāldaļu pieder AS “Latvijas Finieris”, bet otra puse – AS “Stora Enso Latvija”. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 6 darbinieki.