"DOJUS Latvija" apgrozījums audzis līdz 47,76 milj. EUR

24.04.2024 09:33:00

Lauksaimniecības mašīnu, iekārtu un to piederumu vairumtirgotājs SIA “DOJUS Latvija” 2023. gadā strādājis pie uzņēmuma attīstības, nostiprinot savas pozīcijas tirgū un uzlabojot uzņēmuma tēlu. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn SIA “DOJUS Latvija” apgrozījums audzis par 8%, sasniedzot 47,76 milj. EUR. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 1,56 milj. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Lursoft dati rāda, ka 2023. gadā SIA “DOJUS Latvija” nodokļu iemaksu apmērs valsts kopbudžetā sasniedzis 9,59 milj. EUR, no tiem 1,06 milj. EUR veidoja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas un 0,59 milj. EUR – iedzīvotāju ienākuma nodoklis. Uzņēmumā pagājušajā gadā bija nodarbināts 101 darbinieks.

Pagājušajā gadā SIA “DOJUS Latvija” turpināja aktīvi piedalīties un organizēt dažādus mārketinga pasākumus klientiem, tādējādi vairojot kompānijas atpazīstamību Latvijas tirgū un veicinot jaunu klientu piesaisti. Tāpat arī turpināts darbs pie pēcpārdošanas pakalpojumu pilnveides, liela uzmanība vērsta uz darbinieku apmācību, kas sekmīgi ļāva sasniegt augstus darba produktivitātes rādītājus.

Šogad SIA “DOJUS Latvija” plāno apgrozījumu līdzvērtīgu 2023. gada līmenim, uzturot kvalitatīvas attiecības ar esošajiem klientiem, piesaistot jaunus klientus un nodrošinot augstu pēcpārdošanas servisu.

SIA “DOJUS Latvija” reģistrēts 2010. gadā un pieder lietuviešu “DOJUS agro” UAB.