Dienas Žurnāli pērn uzrādījuši lielāko apgrozījumu visā uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē

06.06.2013 09:03:00

Aizvadītajā gadā SIA Dienas Žurnāli apgrozījums sasniedzis 2,750 milj.Ls, tādejādi, attiecinot pret 2011.gadu, panākot 5,07% pieaugumu. Kā norāda izdevniecības vadība, pērn uzrādītais apgrozījums ir visu laiku labākais rādītājs uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē. 2012.gadu uzņēmums noslēdzis ar 34,862 tūkst.Ls zaudējumiem, kas, salīdzinot ar iepriekšējā perioda rezultātu, ir samazinājušies vairāk nekā 6 reizes. Vadības ziņojumā norādīts, ka šāda rezultāta sasniegšanu ir sekmējuši veiksmīgi žurnālu pārdošanas rezultāti mazumtirdzniecības un abonēšanas kanālos.

Pērn SIA Dienas Žurnāli turpinājuši stiprināt esošo produktu tirgus pozīcijas, kā arī uzņēmums iesaistījies sabiedriski nozīmīgos pasākumos, gan atbalstot to realizēšanu, gan tos pastāvīgi organizējot. Kā viens no piemēriem jāmin akcijas Labs Ģimenes Ārsts organizēšana.

Šogad izdevniecība iecerējusi paplašināt esošo izdevumu auditoriju, uzlabojot atsevišķu izdevumu satura un dizaina kvalitāti, kā arī stiprināt savas pozīcijas žurnālu tirgū kopumā.

SIA Dienas Žurnāli interneta mājas labā atrodamā informācija liecina, ka patlaban izdevniecības paspārnē tiek izdoti 13 dažādi žurnāli, tostarp Sestdiena, Mūsmājas, Una, Veselība u.c.