SIA Garkalnes Grants šogad paredzēts ieguldīt 300 tūkst. EUR lielas investīcijas

26.06.2013 16:26:00

2000.gadā reģistrētais SIA Garkalns Grants pērn strādājis trīs karjeros: Mototrase Garkalnes novadā, Efejas Tukuma rajonā un Pelši Aizkraukles rajonā. Pērn uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 9,43%, sasniedzot 3,312 milj.Ls, savukārt pārskata gada peļņa saglabājusies 2011.gada līmenī. SIA Garkalne Grants aizvadīto gadu noslēdzis ar 161,773 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas, ko paredzēts novirzīt uzņēmuma tālākajai attīstībai. Kā savā ziņojumā norāda uzņēmuma vadība, pērn SIA Garkalnes Grants piegādājis skaloto – mazgāto smilti mātes uzņēmumam SIA HC Betons un citiem komersantiem, kā arī daudz sadarbojies ar Norvēģijas firmu AS Norstone.

Šogad uzņēmums iecerējis attīstīt savu pamatdarbību, piesaistot jaunus sadarbības partnerus. SIA Garkalnes Grants šogad iecerēts ieguldīt investīcijas 300 tūkst. EUR apmērā.

SIA Garkalnes Grants pamatdarbība ir grants – smilšu karjera izstrāde. Papildus uzņēmums nodarbojas ar šķembu un citu celtniecības materiālu tirdzniecību, kā arī sniedz citus celtniecības, ceļu remonta un būvdarbu pakalpojumus.