SIA cenuklubs.lv noslēdzis līgumu par jauna veikala atvēršanu Rīgā

12.08.2013 08:15:00

2012.gadā SIA cenuklubs.lv pastiprinātu uzmanību veltījis uzņēmuma atpazīstamības veicināšanā, ieguldot resursus uzņēmuma reklāmā. Tāpat arī paplašināts preču sortiments un tirdzniecības platības, meklējot arī piemērotas telpas jaunu veikalu atvēršanai.

Aizvadītajā gadā SIA cenuklubs.lv strādājis ar 19,518 milj.Ls apgrozījumu, kas, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir pieaugums par 3,550 milj.Ls jeb 22,23%. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 209,140 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas.

2013.gadā SIA cenuklubs.lv plāno saglabāt izaugsmes tempus, turpinot ieguldīt uzņēmuma piedāvājuma pilnveidošanā un reklāmā. Uzņēmums paredz palielināt preču apgrozījumu, atverot jaunus veikalus un piedāvājot pircējiem rūpīgi atlasītu preču klāstu. Šā gada jūlijā SIA cenuklubs.lv noslēdzis nomas līgumu par jauna veikala atvēršanu Rīgā. Tas, kā norāda uzņēmuma vadība, ļaus noturēt peļņas apjomu vismaz iepriekšējā līmenī.

SIA cenuklubs.lv reģistrēts 2002.gadā un savas darbības laikā vairākkārt mainījis nosaukumu. Uzņēmuma īpašnieki ir Arnis Šķerbergs, Ainārs Šķerbergs, Mārtiņš Subris un Aldis Rakickis.