SIA SilJa pērn palielinājusi apgrozījumu līdz 5,780 milj.Ls

14.08.2013 11:15:00

2012.gadā SIA SilJa sasniegusi 5,780 milj.Ls apgrozījumu, tādejādi panākot 11,24% pieaugumu. Kā norāda SIA SilJa vadība, pērn uzņēmums turpinājis iepriekš iesākto projektu realizāciju – pabeigta servisa ēkas būvniecība un iekārtošana, turpinājušies rezerves daļu tirdzniecības veicināšanas pasākumi, strādāts pie starpnozaru sadarības. Pārskata gadu SIA SilJa noslēgusi ar 138,107 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Vērtējot savas attīstības iespējas, uzņēmuma vadība nākotnē saskata plašas iespējas, neskatoties uz vispārējo ekonomisko situāciju valstī, jo iepriekšējos gados izveidojies labs, atpazīstams uzņēmuma izmidžs, ir izveidota filiāle Latgalē, kur pastāv visas iespējas attīstīt gan iesākto darbību, gan paplašināt to ar jaunām nozarēm.

2013.gadā SIA SilJa plānojusi sasniegt nedaudz lielāku apgrozījumu nekā 2012.gadā, palielinot apgrozījumu servisa nozarē, jo ir jaunas un ērtas servisa telpas un iespējams vienlaicīgi apkalpot vairākus klientus, tāpat arī paredzēts palielināt apgrozījumu dārzkopības nodaļā, kā arī turpināt audzēt rezerves daļu apgrozījumu.

SIA SilJa reģistrēta 1995.gadā un pieder Silvai Jeromanovai-Maurai un Janam Kristeram Evertam Mauram (Jan Christer Evert Maura).