SIA EF Invest līdz ar īpašnieka maiņu atgriezies pie sava iepriekšējā nosaukuma

30.08.2013 14:31:00

Ceturtdien, 29.augustā, savu nosaukumu kārtējo reizi nomainījis SIA EF Invest. Nosaukums mainīts uz SIA Baltic Finanz-Invest, vien jāpiebilst, ka šāds bijis uzņēmuma nosaukums jau kopš tā reģistrācijas brīža 2001.gadā līdz pat š.g. 22.augustam. Ar nosaukumu SIA EF Invest uzņēmums strādājis vien nedēļu.

Vakar arī mainījies SIA Baltic Finanz-Invest valdes un dalībnieku sastāvs. Par uzņēmuma jauno valdes locekli kļuvis Riko Šlegels (Rico Schlegel), viņš amatā nomainījis Vadimu Serkovu, kurš augusto amatu ieņēma vien septiņas dienas, proti, laika posmā no š.g. 22. līdz 29. augustam. R. Šlegelam jau ir bijusi pieredze ar SIA Baltic Finanz-Invest vadību, jo uzņēmumā valdes locekļa vietu viņš ieņēmis jau kopš 2004.gada.

Par uzņēmuma kapitāldaļu turētājiem pēc neliela pārtraukuma atkal kļuvis Eduards Ekarts Ulbričs (Eduard Eckart Ulbrich) un Riko Šlegels.

Pārskatu par aizvadīto gadu SIA Baltic Finanz-Invest vēl nav iesniedzis. 2011.gadā uzņēmums apgrozījis 1,015 milj.Ls, gadu noslēdzot ar 38,598 tūkst.Ls peļņu.