SIA IZZI pērn strādājis ar 1,299 milj.Ls zaudējumiem

10.09.2013 09:50:00

Telekomunikāciju operators SIA IZZI pagājušo pārskata gadu noslēdzis ar 1,299 milj.Ls zaudējumiem. Kā vienu no galvenajiem iemesliem ievērojamajiem zaudējumiem uzņēmuma vadība norāda pārdoto pakalpojumu izmaksu pieaugumu. Tomēr, neskatoties uz neapmierinošajiem peļņas rādītājiem, SIA IZZI pērn veiksmīgi turpinājis investēt līdzekļus uzņēmuma infrastruktūras uzlabošanā, un pēdējā ceturkšņa pozitīvās tendences klientu izmaiņās ļauj prognozēt finanšu rādītāju uzlabošanos 2013.gadā.

2012.gadā SIA IZZI apgrozījis 5,975 milj.Ls, kas ir par 9,90% mazāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmumā aizvadītajā pārskata periodā nodarbināti vidēji 119 strādājošie.

Šogad SIA IZZI plāno turpināt attīstīt pakalpojumus, attīstot korporatīvo tirdzniecības segmentu, kas uzņēmumam ļaus nodrošināt papildus ienākumus.

SIA IZZI dibināts 1994.gadā kā SIA TELEVĪZIJAS KOMUNIKĀCIJU CENTRS. Šo gadu laikā uzņēmumam reģistrēta 61 komercķīla, no kurām lielākā daļa patlaban gan dzēstas. Telekomunikāciju operators pieder SIA IZZI COM, kura īpašnieks, savukārt, pastarpināti ir Luksemburgā reģistrētais Delos Capital S.a.r.l.