Gundars Bojārs atstāj SIA NEW EUROPE

11.09.2013 14:45:00

Vakar, 10.septembrī, izmaiņas reģistrētas SIA NEW EUROPE valdē un dalībnieku sarakstā. Uzņēmuma īpašnieku vidū vairs nav atrodams Gundars Bojārs, kuram iepriekš piederēja 12,50% uzņēmuma. Pametot dalībnieku sarakstu, G. Bojārs arī aizgājis no uzņēmuma valdes, kurā līdz vakardienai ieņēma valdes locekļa amatu.

Pēc izmaiņu reģistrēšanas, Pelargonium Universal S.A. no Britu Virdžīnu salām palielinājis savu ietekmi uzņēmumā, pārņemot savā pārziņā 87,50% SIA NEW EUROPE. Par uzņēmuma līdzīpašnieku kļuvis arī Britu Virdžīnu salās reģistrētais RIVERWELL VENTURES LTD.

Pēc Gundara Bojāra aiziešanas no SIA NEW EUROPE, par uzņēmuma valdes locekli iecelts Jānis Stakens, kurš, pēc Lursoft pieejamajiem datiem, patlaban ieņem amatus kopumā 7 uzņēmumos. Valdes priekšsēdētāja amatu SIA NEW EUROPE saglabājis Sergejs Medvedevs (Sergey Medvedev), savukārt valdes locekļa pienākumus turpinās pildīt Aleksejs Beltjuovs (Alexei Beltyukov).

2012.gadā SIA NEW EUROPE strādājusi ar 644,736 tūkst.Ls apgrozījumu, gadu noslēdzot ar 11,502 tūkst.Ls peļņu. Uzņēmumā nodarbināti 10 darbinieki.