Reģistrē ievērojamas izmaiņas SIA Karlshamn Express Baltic juridiskajos datos

26.09.2013 12:14:00

Vakar reģistrētas izmaiņas Liepājā esošā SIA Karlshamn Express Baltic juridiskajos datos. Oļegam Bambuļakam piederošos 50% uzņēmuma savās rokās pārņēmis Zviedrijā esošais DFDS Seaways Holding AB. Līdz ar to SIA Karlshamn Express Baltic patlaban pieder diviem zviedru uzņēmumiem – jau pieminētajam DFDS Seaways Holding AB un Aktiebolaget Karlshamns Expressbyra.

Līdz ar izmaiņām dalībnieku sarakstā, SIA Karlshamn Express Baltic valdi pametuši tās līdzšinējie locekļi Per-Gunnas Persson, Kaj Tomas Persson un Marija Bambuļaka. Uzņēmuma valde turpmāk darbosies vienas personas sastāvā, tādēļ līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Oļega Bambuļaka amats nomainīts uz valdes locekli.

Ar to SIA Karlshamn Express Baltic vēl nav beigušās – uzņēmumam vakar izveidota arī padome, kurā par padomes priekšsēdētāju iecelts Edward James Green, viņa vietnieku – Allan James Bell, bet par padomes locekli – kādreizējais valdes loceklis Per-Gunnar Persson.

2012.gadā SIA Karlshamn Express Baltic palielinājis gan savu apgrozījumu, gan peļņas apmēru, liecina iesniegtais gada pārskats. Pērn tā apgrozījums audzis līdz 7,754 milj.Ls, savukārt peļņu veidojuši 482,980 tūkst.Ls. Uzņēmuma pamatdarbība saistīta ar pārējo transporta palīgdarbību.