SIA NORTH HUB SERVICES savus zaudējumus pamato ar Air Baltic reisu samazinājumu

28.10.2013 15:39:00

Gaisa kuģu virszemes apkalpošanas pamatpakalpojumu sniedzējs SIA NORTH HUB SERVICES 2012.gadā turpinājis sniegt pakalpojumus saviem esošajiem klientiem: Baltic Corporation Turkish Airlines, Utair un Transaero, kā arī sekmīgi piesaistījis jaunus klientus.

2012.gada martā SIA NORTH HUB SERVICES nodibinājis meitas uzņēmumu Havas Germany GmbH, lai sniegtu pasažieru virszemes apkalpošanas pakalpojumus lielākajās Vācijas lidostās.

Pērn SIA NORTH HUB SERVICES apgrozījis 4,937 milj.Ls, gadu noslēdzot ar 3,269 milj.Ls lieliem zaudējumiem.

Zaudējumu rašanos 2012.gadā SIA NORTH HUB SERVICES pamato ar nespēju no pamatdarbības ieņēmumiem segt savus izdevumus. Uzņēmuma finanšu rezultātus galvenokārt ietekmējis Air Baltic reisi samazinājums, kā arī nespēja savlaicīgi piesaistīt uzņēmumam nepieciešamo finansējumu, kas radīja papildus izmaksas par novēloti veiktiem nodokļu un citiem maksājumiem.

SIA NORTH HUB SERVICES savu darbību Latvijā uzsācis 2009.gadā un patlaban tā novērtējumu veido 1,054 milj.Ls. Uzņēmuma novērtējuma aprēķins veidots, pamatojoties uz Lursoft datu bāzēs pieejamajiem finanšu rādītājiem, ņemot vērā uzņēmuma un darbības nozares vēsturiskos apgrozījuma, kā arī izaugsmes un rentabilitātes rādītājus. Novērtējumā netiek ņemtas vērā uzņēmuma nākotnes prognozes un citi specifiski faktori, kas varētu ietekmēt tā tirgus vērtību.