SIA STENDERS izveidojis padomi

31.10.2013 09:39:00

Klientu Portfelis ziņo, ka ievērojamas izmaiņas šonedēļ reģistrētas SIA STENDERS juridiskajos datos. SIA STENDERS valdi atstājot līdzšinējai valdes priekšsēdētājai Zanei Dreimanei, viņas vietā par valdes priekšsēdētāju iecelts Jānis Bērziņš, bet valdes locekļa amats uzticēts Rolandam Pupkevičam.

29.oktobrī izveidota arī SIA STENDERS padome, kurā par padomes priekšsēdētāju iecelta uzņēmuma galvenā kapitāldaļu turētāja un kādreizējā valdes locekle Ieva Eglīte, bet padomes priekšsēdētājas vietnieces amats ticis Astrai Neimanei. Pēc Lursoft sniegtajām ziņām, padomes locekles pienākumus uzņēmusies pildīt viena no uzņēmuma līdzīpašniecēm Zane Dreimane.

Izmaiņas notikušas arī SIA STENDERS dalībnieku sarakstā, kur par uzņēmuma līdzīpašnieku kļuvis 2009.gadā reģistrētais KS BaltCap Latvia Venture Capital Fund. Uzņēmuma reģistrētais pamatkapitāls kopš 29.oktobra ir 307,055 tūkst.Ls.

2001.gadā dibinātais SIA STENDERS laika gaitā kļuvis par vienu no lielākajiem Ziemeļeiropas kosmētikas ražotājiem. Uzņēmuma piedāvājumā patlaban atrodas jau vairāk nekā 320 produkti, kuri iegādājami vairāk nekā 225 veikalos 23 pasaules valstīs, tostarp arī Japānā, Ķīnā Saūda Arābijā, Horvātijā u.c.