Reģistrē pirmo SIA Smart Pharma komercķīlu

14.11.2013 10:40:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 13.novembrī, jauna komercķīla reģistrēta SIA Smart Pharma. Darījuma prasījuma maksimālo summu veido 31,500 tūkst.Ls, bet ķīlas ņēmējs ir AS Swedbank. Uzņēmums par labu komercbankai ieķīlājis savas prasījuma tiesības, ķermeniskos pamatlīdzekļus nemateriālos ieguldījumus, krājumus un arī vērtspapīrus obligācijas un citu līdzdalību kapitālsabiedrību kapitālā. Jāpiebilst, ka 1997.gadā dibinātajai SIA Smart Pharma šī ir pirmā komercķīla.

SIA Smart Pharma, kas savulaik reģistrēta kā SIA NAUTILIUS 2, un, kā norādīts uzņēmuma interneta mājas lapā, tā pamatdarbības sfēra saistīta ar līgumdarbinieku – pārdošanas pārstāvju pakalpojumu sniegšanu farmācijas kompānijām.

Pagājušajā gadā Gintam Polim piederošā SIA Smart Pharma apgrozījusi 435,443 tūkst.Ls, gūstot 5,659 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļu nomaksas. Gada pārskatā norādīts, ka pērn uzņēmumā strādājuši 18 darbinieki.

Lursoft dati liecina, ka G. Polim vēl bez SIA Smart Parma pieder vēl trīs uzņēmumi – SIA Second home Europe, SIA IKI BEER EAST un SIA AURY Gourmet.