Par SIA ZĪTARS jauno īpašnieku kļuvis SIA GAMMA HOLDING A.O.I.

10.12.2013 14:31:00

Vakar būtiskas izmaiņas juridiskajos datos piedzīvojis 1992.gadā jūras zvejniecības sfērā strādājošais SIA ZĪTARS. Uzņēmums ieguvis gan jaunu īpašnieku, gan jaunu juridisko adresi un valdi.

Vakar SIA ZĪTARS juridiskā adrese pārcelta no Saulkrastu novada uz Ostas ielu 1, Rojā. Šajā adresē, kā liecina Lursoft pieejamā informācija, reģistrēti arī citi uzņēmumi un organizācijas, kā, piemēram, SIA LĪCIS-93, SIA SIBILLA, ZVEJNIECĪBAS BIEDRĪBA KOLKA u.c.

Iepriekš SIA ZĪTARS dalībnieku saraksts sastāvēja no vairākām fiziskajām personām, kurām piederēja daži procenti uzņēmuma daļu, bet lielākā SIA ZĪTARS kapitāldaļu turētāja ar 51,53% bija Maija Kneta. Kopš vakardienas par SIA ZĪTARS jauno dalībnieku kļuvis SIA Gamma Holdings A.O.I., kam savulaik pievienota no SIA GAMMA-A atdalītā daļa.

Pēc Lursoft datu bāzēs esošajiem datiem SIA Gamma Holdings A.O.I. ir divi īpašnieki – AS A.O.I. un Kiprā reģistrētais Funstar Management Limited.

Līdz ar dalībnieku maiņu no SIA ZĪTARS valdes atcelts tās līdzšinējais valdes loceklis Arvis Vētra, viņa vietā par valdes locekļiem ieceļot Oskaru Jankovski un Reinholdu Miķelsonu. SIA ZĪTARS valdes priekšsēdētāja amats ticis Aivaram Lejietim.