Igauņu Automobilu Investicijas OU kļuvis par O. Lūkinam iepriekš piederējušo uzņēmumu līdzīpašnieku

03.01.2014 10:37:00

Vakar, 2.janvārī, kārtējās izmaiņas dalībnieku sastāvā reģistrētas nekustamo īpašumu jomas uzņēmumam SIA MMG Skanstes, ziņo Klientu Portfelis.

Jau ziņots, ka vēl pirms Ziemassvētkiem SIA MMG Skanstes īpašnieku sarakstu pameta Oļegs Lūkins, līdz ar to par uzņēmuma vienīgo īpašnieku kļuva Vitauts Tučkus, taču vakar reģistrētas kārtējās izmaņas dalībnieku sastāvā, kā rezultātā par jauno līdzīpašnieku kļuvis igauņu Automobilu Investicijas OU. Igauņu uzņēmumam pieder 50% SIA MMG Skanstes, otru 50% īpašnieks ir Vitauts Tučkus.

Jānorāda, ka šis nav vienīgais gadījums, kad pēc tam, kad uzņēmuma dalībniekus pamet Oļegs Lūkins, par tā paša uzņēmuma līdzīpašnieku kļūst Automobilu Investicijas OU. Lursoft sniegtā informācija liecina, ka Automobilu Investicijas OU patlaban pieder daļas kopumā piecos dažādos uzņēmumos, tostarp SIA Mūsa Motors Rīga, SIA Motornams u.c. Visos piecos uzņēmumos līdz aizvadītā gada decembra vidum līdzīpašnieks bijis O. Lūkins, taču kopš vakardienas to dalībnieku vidū redzami Automobilu Investicijas OU un V. Tučkus vārdi.