Vakar nomainīta SIA SAKURA L juridiskā adrese

03.01.2014 11:55:00

Klientu Portfelis ziņo, ka ceturtdien, 2.janvārī, reģistrētas izmaiņas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma SIA SAKURA L juridiskajā adresē. Uzņēmuma juridiskā adrese pārcelta no Kungu ielas 8, Rīgā uz Brīvības gatvi 209-2A, Rīgā. Jāteic, ka SIA SAKURA L juridiskā adrese patlaban sakrīt ar uzņēmuma maksātnespējas administratora prakses vietas adresi.

Jānorāda, ka aizvadītā gada 15.novembrī, pamatojoties uz Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas lēmumu, tika pasludināts 2001.gadā dibinātā SIA SAKURA L maksātnespējas process.

SIA SAKURA L maksātnespēju pieteicis SIA Ardžuna, kas vēl 2012.gadā ar SIA Kemitek noslēdzis līgumu par prasījuma nodošanu. Ņemot vērā, ka SIA SAKURA L nav veicis apmaksu par saņemto preci un kopējā neapmaksātā summa sasniegusi jau 3,763 tūkst.Ls (5,354 tūkst.EUR) un soda nauda – 220,88 latus (314,28 eiro), pieņemts lēmums pieteikt SIA SAKURA L maksātnespēju, jo uzņēmums nav reaģējis uz tam nosūtītajiem brīdinājumiem.

Jānorāda, ka Lursoft datu bāzēs atrodamā informācija liecina, ka SIA SAKURA L patlaban ir reģistrēti divi aktuāli nodrošinājumi. Viens no tiem reģistrēts jau 2012.gada novembrī, paredzot aizliegumu samazināt pamatkapitālu 33,836 tūkst.Ls (48,14 tūkst.EUR) apmērā, savukārt otrs reģistrēts pagājušā gada martā. Pērn reģistrētais nodrošinājums paredz aizliegumu nodibināt jaunas komercķīlas uzņēmumam piederošajai kustamajai mantai.

SIA SAKURA L lielākais kapitāldaļu turētājs ir Kiprā reģistrētais ELONOT HOLDINGS LIMITED.