Par SIA Woodgov īpašnieci kļuvusi Evita Sprukta

30.01.2014 11:36:00

Vairākas izmaiņas juridiskajos datos trešdien fiksētas kokmateriālu, būvmateriālu un sanitārtehnikas ierīču vairumtirdzniecības sfērā strādājošajam SIA Woodgov. Klientu Portfelis norāda, ka izmaiņas notikušas gan uzņēmuma valdē un dalībnieku sarakstā, gan arī mainīta tā juridiskā adrese.

Kopš dibināšanas brīža līdz š.g. janvāra vidum SIA Woodgov vienīgais kapitāldaļu turētājs un reizē arī valdes loceklis bijis Ēvalds Dreimanis, taču kopš vakardienas par uzņēmuma jauno īpašnieci kļuvusi Evita Sprukta. Viņa arī vakar iecelta par uzņēmuma valdes vienīgo amatpersonu.

Lursoft pieejamās ziņas rāda, ka E.Sprukta patlaban ieņem valdes locekles amatu arī Vilnim Spruktam piederošajā SIA MCM TIMBERS.

Līdz ar īpašnieka un valdes maiņu SIA Woodgov juridiskā adrese vakar nomainīta no Meldru ielas 3, Rīgā uz Zivju ielu 1, Rīgā.

SIA Woodgov šogad atzīmēs savu desmit gadu pastāvēšanas jubileju, uzņēmums reģistrēts 2004.gada 13.oktobrī. 2012.gadā tas apgrozījis 2,029 milj.Ls (2,887 milj.EUR), pēc nodokļu nomaksas gūstot 8,823 tūkst.Ls (12,554 tūkst.EUR) peļņu.