Ditton pievadķēžu rūpnīcai jauns valdes priekšsēdētājs

03.02.2014 10:20:00

Savu amatu atstājot Pjotram Dorofejevam, 31.janvārī par AS Ditton pievadķēžu rūpnīca jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Rolands Zarāns. Lursoft atrodamā informācija liecina, ka jaunieceltais AS Ditton pievadķēžu rūpnīca valdes priekšsēdētājs patlaban ir SIA GMG Bowling kapitāldaļu turētājs, kā arī ieņem amatus vairākos uzņēmumos, tostarp SIA DITTON BIZNESA PARKS, SIA DITTON NAMS, SIA KRAUJAS PARKS u.c.

Bez Rolanda Zarāna AS Ditton pievadķēžu rūpnīca valdē amatus ieņem arī divi valdes locekļi – Nataļja Redzoba un Jevgeņijs Sokolovskis.

AS Ditton pievadķēžu rūpnīca ir lielākais pievadķēžu ražotājs Baltijas valstīs. Uzņēmums darbības vēsture sniedzas līdz 1949.gadam un patlaban tas var lepoties ar vairākām pārstāvniecībām Krievijā, kā arī Baltkrievijā un Ukrainā.

2012.gadā AS Ditton pievadķēžu rūpnīca apgrozījusi 9,860 milj.Ls (14,029 milj.EUR), gadu noslēdzot ar 2,595 tūkst.Ls (3,692 milj.EUR) peļņu pēc nodokļu nomaksas un ieņemot 13.vietu starp Daugavpils lielākajiem uzņēmumiem pēc apgrozījuma apjoma.