LMT padomē iecelts Kaspars Ozoliņš

12.02.2014 14:11:00

Otrdien, 11.februārī, izmaiņas reģistrētas SIA Latvijas Mobilais Telefons padomes sastāvā. Klientu Portfelis ziņo, ka vakar padomes locekļa amatu atstājis Mārtiņš Martinsons un viņa vietā mobilo sakaru operatora padomē iecelts Kaspars Ozoliņš. Kā liecina Lursoft pieejamie dati, jaunieceltais Latvijas Mobilā Telefona padomes loceklis ir arī SIA CONSILIO līdzīpašnieks un darbojas Valmieras juristu biedrībā.

Līdzšinējais padomes loceklis Mārtiņš Martinsons amatu LMT padomē ieņēmis kopš 2011.gada 16.februāra, taču pēc aiziešanas no sava amata, turpina būt vairāku uzņēmumu dalībnieks un amatpersona, kā arī ieņemt Latvijas Zaļās partijas valdes locekļa vietu.

Lai arī patlaban vēl nav reģistrēta Latvijas Mobilā Telefona gada pārskata iesniegšana par pagājušo gadu, plašsaziņas līdzekļos uzņēmuma vadība publiskojusi ziņu, ka 2013.gadā LMT klientu skaits audzis par vairāk nekā 13 tūkstošiem, sasniedzot jau 1 082 930 klientus. Uzņēmuma apgrozījums aizvadītajā gadā gan palicis nemainīgs, to veidojuši 175 milj.EUR.