LIEPĀJAS KAFIJAS FABRIKA samazinās pamatkapitālu

01.04.2014 11:41:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar laikrakstā Latvijas Vēstnesis publicēts paziņojums par SIA LIEPĀJAS KAFIJAS FABRIKA pamatkapitāla samazināšanu. Paziņojumā teikts, ka 26.martā pieņemts lēmums samazināt pamatkapitālu, dzēšot uzņēmuma kapitāla daļas par 296,700 tūkst.Ls, līdz ar to uzņēmuma pamatkapitāls pēc samazināšanas būs 946,700 tūkst.Ls.

SIA LIEPĀJAS KAFIJAS FABRIKA norāda, ka kreditoru prasījumi vai kreditora prasījumu nodrošināšanas pieteikumi piesakāmi rakstveidā, nosūtot tos uz uzņēmuma juridisko adresi Grīzupes ielā 2, Liepājā viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas.

SIA LIEPĀJAS KAFIJAS FABRIKA izveidota 2001.gadā, atdalot daļas no AS Liepājas cukurfabrika. Patlaban, kā liecina Lursoft pieejamā informācija, uzņēmuma vienīgā kapitāldaļu turētāja ir Ukrainas Aktīvu pārvaldīšanas kompānija Rietumu investīciju grupa.

2012.gadā SIA LIEPĀJAS KAFIJAS FABRIKA apgrozījusi vien 2,605 tūkst.Ls, zemo apgrozījumu pamatojot ar ražošanas jaudu izmantošanas straujo samazināšanos. Uzņēmums iesniegtajā ziņojumā arī norādījis, ka sakarā ar produkcijas pasūtījumu samazināšanos, kafijas ražošana ir pārtraukta no 2012.gada janvāra līdz 2012.gada decembrim, paredzot ražošanu atsākt 2013.gada jūlijā. Patlaban uzņēmums pārskatu par savu saimniecisko darbību aizvadītajā gadā nav iesniedzis.