Par kādreizējā Palink īpašnieku oficiāli kļūst Mego

02.04.2014 08:31:00

Klientu Portfelis ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas SIA LENOKA (kādreizējā SIA PALINK) dalībnieku sarakstā. Plašsaziņas līdzekļi jau vēstīja, ka Konkurences padome ļāvusi SIA MEGO iegādāties IKI veikala tīklu īpašnieku SIA LENOKA, un vakar šīs izmaiņas beidzot reģistrētas arī reģistrā.

Līdz ar dalībnieku maiņu notikušas izmaiņas arī SIA LENOKA valdē un prokūristos.

Atceļot no amata līdzšinējās amatpersonas, par SIA LENOKA valdes locekļiem iecelts Dmitrijs Karbanovs un Olga Krivorota. Pēc Lursoft sniegtajām ziņām, O. Krivorotai šis patlaban ir vienīgais ieņemamais amats, savukārt D. Karbanovs ieņem amatus desmit Latvijā reģistrētu uzņēmumu valdēs, tostarp SIA BAUSKAS TIRGOTĀJS, SIA BALTSTOR u.c., tāpat arī jaunieceltais SIA LENOKA valdes loceklis ir arī vairāku uzņēmumu kapitāldaļu turētājs. Jānorāda, ka līdz ar izmaiņām mazumtirdzniecības tīkla īpašnieku sarakstā, izbeigta arī pirms nepilniem diviem gadiem izdotā prokūra uz Roberta Ziminska (Robert Ziminski) vārda, kas viņam šajā laika posmā ļāva atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu.

SIA LENOKA reģistrēta 2003.gada augustā, 2012.gadā uzņēmums apgrozījis 95,224 milj.EUR, gadu noslēdzot ar 17,736 milj.EUR zaudējumiem. Gada pārskatā publicētās ziņas liecina, ka uzņēmums aizpagājušajā gadā nodarbinājis 1 216 darbiniekus.