Ober Haus Real Estate Latvia konsultantu skaits pērn audzis par 19%

15.04.2014 12:48:00

SIA Ober Haus Real Estate Latvia pērn turpinājis nostiprināt savas līderu pozīcijas Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, pilnveidojot sadarbību ar vadošajām Latvijas bankām un apdrošināšanas sabiedrībām, kā arī valsts un pašvaldību iestādēm, ārvalstu vēstniecībām u.c. organizācijām un uzņēmumiem.

2013.gadā SIA Ober Haus Real Estate Latvia attīstījusi pārvaldīšanas un apsaimniekošanas pakalpojumus, palielinot pārvaldīšanā esošo objektu skaitu, šis pakalpojums uzņēmumam nesis regulārus ieņēmumus, kā rezultātā pērn uzsākts piedāvāt pārvaldīšanas pakalpojumus privātpersonām.

Būtisks atspaids SIA Ober Haus Real Estate Latvia darbībā pagājušajā gadā bijusi arī iespēja piesaistīt pieredzējušus konsultantus, kuru skaits, salīdzinot ar 2012.gadu, pērn audzis par 19%.

Aizvadītajā gadā SIA Ober Haus Real Estate Latvia apgrozījums, salīdzinot ar 2012.gadu, palielinājies par 44,94%, sasniedzot 1,389 milj.EUR (976,647 tūkst.Ls), par 47,76% augusi arī uzņēmuma peļņa, kura pagājušajā gadā pieaugusi līdz 392,401 tūkst.EUR (275,781 tūkst.Ls).

Šogad SIA Ober Haus Real Estate Latvia iecerējusi turpināt jaunu un spēcīgu konsultantu piesaisti, tādejādi palielinot konkurētspēju un konkurenci privātajiem mākleriem. Uzņēmums arī plāno paplašināt pakalpojumu klāstu reģionos, aptverot Liepāju, Ventspili, Valmieru, Daugavpili un Jelgavu.

Šī gada februārī SIA Ober Haus Real Estate Latvia atzīmēja savu desmit gadu darbības jubileju, uzņēmums reģistrēts 2004.gada 2.februārī. Tā vienīgais īpašnieks ir igauņu Ober-Haus Property Advisors OU.