Zemgales veselības centrs šī gada pirmajos mēnešos jau uzrādījis apgrozījuma pieaugumu

23.04.2014 14:51:00

Sekundārās veselības aprūpes iestāde SIA Zemgales veselības centrs 2013.gadā turpinājis attīstīt ambulatoro pakalpojumu klāstu, liekot uzsvaru uz diagnostiku un medicīnas tehnoloģijām, norādīts iesniegtajā gada pārskatā. Tajā arī ziņots, ka pērn veselības centrs iegādājies vairākas jaunas diagnostiskās izmeklēšanas iekārtas un piesaistījis jaunus speciālistus, kā rezultātā pieaugusi pacientu plūsma gan uz diagnostikas izmeklējumiem, gan rehabilitāciju.

2013.gadā Jelgavas novada pašvaldībai, Ozolnieku novada domei un PS Kapitāla pārvaldes sistēmas piederošais SIA Zemgales veselības centrs strādājis ar 1,573 milj.EUR (1,105 milj.Ls) apgrozījumu, pēc nodokļu nomaksas gūstot 50,378 tūkst.EUR (35,406 tūkst.Ls) lielu peļņu.

Šogad SIA Zemgales veselības centrs plāno atvērt zobārstniecības centru, kura darbības rezultātā uzņēmuma ieņēmumi varētu pieaugt par vismaz 20%. Tāpat arī pakāpeniski tiek plānots turpināt atjaunot tehnoloģijas, kā arī strādāt pie veselības centra atpazīstamības un pakalpojumu kvalitātes celšanas.

SIA Zemgales veselības centrs vadība skaidro, ka samērā sarežģīti ir prognozēt uzņēmuma apgrozījuma pieaugumu, taču, ņemot vērā 2013.gada tendences, kā arī jaunos pakalpojumus, šogad ir paredzēts strādāt ar apgrozījuma pieaugumu un, kā rāda 2014.gada pirmie mēneši, salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo periodu, uzņēmuma apgrozījums ir palielinājies.