Averoja nostiprinājusi savas pozīcijas korporatīvo klientu segmentā

24.04.2014 09:28:00

Tūrisma jomā strādājošā SIA Averoja aizvadītajā pārskata gadā nostiprinājusi savas pozīcijas korporatīvo klientu segmentā, ņemot aktīvu dalību valsts sektora iepirkumos un piesaistot jaunus klientus, norādīts uzņēmuma iesniegtajā gada pārskatā par 2013.gadu.

Tāpat arī pagājušajā gadā SIA Averoja aktīvi turpinājusi darbu pie uzņemošā tūrisma nodaļas, palielinot nodaļas darbinieku skaitu un piesaistot jaunus partnerus ārvalstīs, tādejādi palielinot nodaļas apgrozījumu un peļņu.

2013.gadā SIA Averoja apgrozījusi 11,358 milj.EUR (7,983 milj.Ls), kas ir par 14,34% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt peļņa pēc nodokļiem aizvadītajā gadā pieaugusi vairāk nekā deviņas reizes, sasniedzot 65,035 tūkst.EUR (45,707 tūkst.Ls).

Pērn par SIA Averoja īpašnieci kļuvusi SIA TŪRISMA AĢENTŪRA KOLUMBS kapitāldaļu turētāja Sanita Rugina, kas ļāvis uzņēmumam nostiprināt savas pozīcijas Latvijā, palielinot konkurētspēju un optimizējot uzņēmuma administratīvo struktūru.

Šogad, turpinot savu attīstību, SIA Averoja paredzējusi turpināt aktīvu dalību valsts sektora iepirkumos un paplašināt subaģentu tīklu Latvijā, savukārt turpinot darbu pie uzņemošā tūrisma nodaļas, plānots paplašināt produktu sortimentu un klientu/partneru segmentus.