Valežs šogad centīsies palielināt noietu ārpus Latvijas robežām

29.04.2014 12:30:00

Garšvielu fasētājs un tirgotājs SIA RKF Valežs savu darbību 2013.gadā vērtē kā veiksmīgu, jo uzņēmumiem pērn izdevies gan veiksmīgi nostabilizēties tirgū, gan iegūt pastāvīgu klientu loku.

Pateicoties jaunu klientu piesaistei, pagājušajā gadā SIA RKF Valežs palielinājis savu apgrozījumu par nepilniem 5%, kāpinot to līdz 785,939 tūkst.EUR (552,361 tūkst.Ls). Pētot tirgu un savu konkurentu darbību, SIA RKF Valežs secinājis, ka līdzīgas izaugsmes tendences aizvadītajā gadā bijušas vērojamas arī citiem garšvielu tirgotājiem. Finanšu gadu SIA RKFValežs noslēdzis ar 5,930 tūkst.EUR (4,168 tūkst.Ls) lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

SIA RKF Valežs savā vadības ziņojumā skaidro, ka pagājušajā gadā uzņēmuma sortiments saglabājies nemainīgs, tāpat arī saglabātas vidējās preču realizācijas cenas.

Šogad, lai palielinātu ražošanas jaudas, SIA RKF Valežs iecerējis veikt esošo iekārtu kapitālo remontu, kā arī piesaistīt jaunus klientus, kas palīdzētu palielināt uzņēmuma apgrozījumu, un palielināt savas produkcijas noietu ārpus Latvijas robežām.

SIA RKF Valežs savu saimniecisko darbību veic jau kopš 1993.gada. Pēc Lursoft sniegtās informācijas, Valērijam Judinam piederošais SIA RKF Valežs patlaban ir arī SIA ANISA & KO vienīgais kapitāldaļu turētājs.