Vēl vairāk saules pērn apgrozījuma kāpums

07.05.2014 11:29:00

2002.gadā dibinātā SIA Vēl vairāk saules aizvadītajā gadā turpinājusi attīstīt savu restorānu tīklu, kā arī, piesaistot Eiropas Savienības fondu līdzfinansējumu, pabeigusi darbu pie Makaronu un raviolli ražotnes paplašināšanas. Iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka 2013.gadā SIA Vēl vairāk saules veikusi restorāna Dzirnavu ielā modernizāciju, kā rezultātā visi Vairāk saules restorāni patlaban var lepoties ar jaunu, modernu dizainu, tāpat arī atjaunots autoparks, kas kurjeriem ļauj nodrošināt ēdienu piegādi ar jaunām un pilsētas satiksmei piemērotām automašīnām.

SIA Vēl vairāk saules vadība uz uzņēmuma 2013.gada saimniecisko rezultātu raugās optimistiski, jo strādāts ar peļņu, kā arī panākts apgrozījuma pieaugums. Pagājušajā gadā uzņēmums apgrozījis 2,969 milj.EUR (2,086 milj.Ls), kas ir par 31,86% vairāk nekā gadu iepriekš, gadu noslēdzot ar 120,673 tūkst.EUR (84,810 tūkst.Ls) peļņu.

Endijam Bērziņam, Mārtiņam Kalniņam, Andrim Tionam un Aivo Šneideram piederošais SIA Vēl vairāk saules patlaban lepojas ar piecu Vairāk saules restorānu tīklu, kuru šī gada pirmajā pusgadā iecerēts paplašināt, atverot vēl vienu restorānu, kā arī TC Riga Plazza esoši veikalu.