Tūrisma aģentūra Kolumbs apgrozījusi 10,592 milj.EUR

19.05.2014 12:15:00

SIA Tūrisma aģentūra Kolumbs ziņo, ka tūrisma jomā 2013.gadā bijusi jūtama pastiprināta interese par brīvdienām un nedēļas nogaļu atpūtu Baltijas valstīs un Eiropā, tādēļ, reaģējot uz tirgus pieprasījumu, uzņēmums turpinājis darbu pie īso brīvdienu ceļojumu produkta veidošanas un papildināšanas.

Aizvadītajā gadā SIA Tūrisma aģentūra Kolumbs apgrozījusi 10,592 milj.EUR (7,444 milj.Ls), kas ir par nepilniem diviem procentiem vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājusies par 5% un pēc nodokļu nomaksas bijusi 21,70 3tūkst.EUR (15,253 tūkst.Ls).

2014.gadā SIA Tūrisma aģentūra Kolumbs iecerējusi turpināt darbu pie procesu automatizācijas, tādejādi palielinot darbinieku darba efektivitāti, vienlaikus veicot analīzi pienākumu sadalē un pieprasījumu apstrādē. Tāpat arī šogad paredzēts pārskatīt un papildināt uzņēmuma standarta procedūtas, lai uzlabotu iekšējo kontroles funkciju un noteiktu atbildības līmeņus.

Sanitai Ruginai un SIA CFO piederošā SIA Tūrisma aģentūra Kolumbs reģistrēta 1998.gadā. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka S. Ruginai vēl bez SIA Tūrisma aģentūra Kolumbs pieder arī SIA Karšu serviss, SIA AVEROJA, SIA ISIC.lv, SIA COFFEE SHOP un SIA Kur Tu Teci.