Reģistrētas izmaiņas Rīgas kuģu būvētavas valdē un padomē

27.05.2014 09:36:00

Klientu Portfelis ziņo, ka vakar notikušas izmaiņas AS Rīgas kuģu būvētava valdes un padomes sastāvā. Darbu uzņēmuma valdē turpina valdes locekļi Vladislavs Blūms un Einārs Buks, valdes locekļu pienākumi uzticēti arī Rolandam Klincim, Jekaterinai Meļņikai, bet AS Rīgas kuģu būvētava valdes priekšsēdētāja vietu turpmāk ieņems Jānis Skvarnovičs.

Kā iepriekš minēts, izmaiņas vakar skārušas ne tikai AS Rīgas kuģu būvētava valdi, bet arī padomi, kurā par padomes priekšsēdētāju iecelts Vasilijs Meļņiks, bet priekšsēdētāja vietnieka pienākumi uzticēti līdzšinējam padomes loceklim Aleksandram Čerņavskim. Uzņēmuma padomes locekļa amatus kopš vakardienas ieņem arī Valentīna Andrējeva un Linards Baumanis, savukārt Gaidis Andrejs Zeibots, kurš līdz šim pildījis padomes priekšsēdētāja vietnieka pienākumus, kļuvis par padomes locekli.

AS Rīgas kuģu būvētava reģistrēta 1991.gadā, pērn uzņēmums apgrozījis 53,730 milj.EUR (37,762 milj.Ls), bet tā zaudējumi pēc nodokļu nomaksas veidojuši 1,926 milj.EUR (1,354 milj.Ls). Lursoft datu bāzē pieejamā informācija rāda, ka patlaban uzņēmumam reģistrēti vairāki kavētie maksājumi, kuru apmaksas termiņš tiek kavēts jau par vairākiem mēnešiem.