Salta BM plāno paplašināt mazumtirdzniecības pakalpojumu klāstu

27.05.2014 12:31:00

SIA Salta BM 2013.gadā, pateicoties jauniem partneriem ražošanas sfērā, turpinājusi palielināt pārdošanas apjomus vairumtirdzniecībā. Gada pārskatā atrodamā informācija rāda, ka pērn SIA Salta BM apgrozījums, salīdzinot ar 2012.gadu, samazinājies par 21,79%, nokrītoties līdz 1,749 milj.EUR (1,229 milj.Ls), savukārt peļņa pēc nodokļiem palielinājusies līdz 20,157 tūkst.EUR (14,167 tūkst.Ls).

Gada pārskatā norādīts, ka pagājušajā gadā SIA Salta BM mazumtirdzniecībā īstenojusi vairāku preču aizstāšanu ar citu grupu precēm, kā arī klientu ērtībai veikalā ieviesusi DPD Paku bodes pakalpojumus – internetveikalos iegādāto preču izsniegšanas punktu.

Nākotnē SIA Salta BM vairumtirdzniecībā plāno izbeigt sadarbību ar uzņēmumiem, kuri uz ilgu laiku aizkavē rēķinu apmaksu, kā arī celtniecībā veidot sadarbību vien ar zināmiem un jau pārbaudītiem klientiem. Tāpat arī uzņēmuma plānos ietilpst mazumtirdzniecības pakalpojumu klāsta paplašināšana, piedāvājot arī ķīmiskās tīrītavas, atslēgu izgatavošanas un instrumentu asināšanas pakalpojumus.

Vladimiram Borovskim piederošā SIA Salta BM reģistrēta pirms desmit gadiem, 1994.gada 14.martā. Uzņēmums darbojas trīs pamatvirzienos: polietilēna izstrādājumu vairumtirdzniecība, celtniecības un saimniecības preču mazumtirdzniecība un celtniecības darbi.