TNT Latvia kopējais pasūtījumu skaits pērn audzis par 10%

11.06.2014 10:12:00

Kurjerpasta pakalpojumu sniedzējs SIA TNT Latvia aizvadītajā gadā sasniedzis visu laiku labāko rezultātu uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē gan apgrozījuma, gan aktīvo klientu pieauguma, gan arī jaunā biznesa ieguvumos. Kā atzīst SIA TNT Latvia, labie rādītāji ir apliecinājums tam, ka uzņēmuma darbinieki ir profesionāla, uz klientu un rezultātu vērsta komanda, ko atzinīgi novērtē klienti.

2013.gadā SIA TNT Latvia izdevies palielināt klientu skaitu un tādejādi būtiski palielināt gan no Latvijas izejošo, gan ienākošo sūtījumu skaitu, tāpat arī būtiski pieaudzis avio kravu pārvadājumu skaits eksporta virzienā ārpus Eiropas Savienības valstīm. Kopējais pasūtījumu skaits pagājušajā gadā palielinājies par 10%.

Aizvadītajā gadā kurjerpasta pakalpojumu sniedzēja apgrozījums palielinājies līdz 6,798 milj.EUR, kas ir par 5,34% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt peļņa augusi līdz 925,845 tūkst.EUR.

Stāstot par SIA TNT Latvia plāniem 2014.gadā, uzņēmuma vadība norāda, ka šogad galvenie akcenti būs vērsti uz sabalansētu izaugsmi starp apgrozījumu, peļņu un aktīvu jaunu klientu piesaisti. Viens no uzņēmuma mērķiem ir arī līderpozīciju nostiprināšana Express pārvadājumu segmentā.

Somu TNT SUOMI OY piederošais SIA TNT Latvia reģistrēts 1999.gada vasarā, pērn uzņēmumā strādājuši 56 darbinieki.