Enhars nākotnē raugās optimistiski

13.06.2014 10:07:00

SIA Enhars ziņo, ka, neskatoties uz augošo konkurenci valstī, pateicoties uzņēmuma veiktajiem pasākumiem savas produkcijas realizēšanā, pagājušajā gadā tam izdevies noturēt stabilu vietu starp pašmāju ražotājiem un pārdevējiem. Kā norāda SIA Enhars vadība, nākotnē paredzēta uzņēmuma izaugsme un paplašināšanās, jo 2013.gada finanšu rādītāji bijuši pietiekami optimistiski, kā arī pārskata gads noslēgts ar peļņu.

2013.gadā SIA Enhars apgrozījis 10,454 milj.EUR, kas ir par 9,90% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas sasniegusi 357,129 tūkst.EUR. Aptuveni 70% no uzņēmuma kopējā apgrozījuma pagājušajā gadā veidojuši ieņēmumi no gaļas izstrādājumu realizācijas.

Aizvadītajā gadā uzņēmums atvēris 8 jaunas tirdzniecības vietas un slēdzis 12 savas struktūvienības.

SIA Enhars pamatdarbība saistīta ar gaļas un to produktu, kulinārijas un konditorejas izstrādājumu mazumtirdzniecību, kā arī maizes, svaigi ceptu mīklas izstrādājumu un kūku ražošanu un ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmums reģistrēts 2001.gada 2.maijā un pieder Ingai Englandei, kurai pieder arī SIA TLI SERVICES un Cenu pagasta zemnieku saimniecība APSES.