Likvidēs Lipmanam piederošo SIA LIPLAT

16.06.2014 08:45:00

Klientu Portfeļa monitorings informē, ka piektdien, 13.jūnijā, reģistrētas ziņas par SIA LIPLAT dalībnieku lēmumu uzņēmumu likvidēt. Par uzņēmuma likvidatori iecelta SIA SAVAŽS īpašniece Inna Mačiene.

Kirovam Lipmanam (95,00%) un Vladimiram Golubickim (5,00%) piederošais uzņēmums dibināts 1991.gadā un, kā liecina uzņēmuma sniegtie dati, tā pamatdarbība bijusi saistīta ar elektronisko ierīču, telekomunikāciju iekārtu un to daļu vairumtirdzniecību. Pēc iesniegtajiem gada pārskatiem redzams, ka uzņēmums jau vairākus gadus nav veicis saimniecisko darbību, tādēļ tā likvidācijas procesa uzsākšana bijusi tikai likumsakarīga.

Lursoft statistiku dati liecina, ka pagājušajā nedēļā reģistrēts 301 jauns uzņēmums, savukārt likvidēti 93. Kapitāla ziņā lielākais jaunreģistrētais uzņēmums pagājušajā nedēļā bijis SIA M.Invest, kura reģistrēto un apmaksāto pamatkapitālu veido 807,538 tūkst.EUR. SIA M.Invest vienīgais īpašnieks ir SIA Dubultu krasts, SIA HT invest, SIA Ventas Balss u.c. uzņēmumu dalībnieks Mihails Soifers.