Huawei Technologies Latvia peļņa 2013.gadā augusi vairāk nekā 6 reizes

08.07.2014 10:22:00

Telekomunikāciju uzņēmums SIA Huawei Technologies Latvia, kas Latvijā izplata Huawei grupas telekomunikācijas iekārtas, patēriņa preces un pakalpojumu risinājumus, pērn aizvadījis veiksmīgu gadu.

2013.gadā SIA Huawei Technologies Latvia saglabājusi savu stratēģiju Latvijā un Baltijas reģionā, mērķtiecīgi strādājot ar modernākajiem tehnoloģiju risinājumiem telekomunikāciju jomā, lai saglabātu un palielinātu savu tirgus daļu. Pārskata gadā viens no lielākajiem uzņēmuma projektiem bijusi sadarbība ar operatoru BITE Latvija par visa tīkla ustādīšanu un telekomunikāciju pakalpojumu risinājumiem.

Salīdzinot ar 2012.gada rādītājiem, pērn SIA Huawei Technologies Latvia apgrozījums audzis par 48,57%, palielinoties līdz 11,987 milj.EUR, savukārt peļņa augusi vairāk nekā sešas reizes, palielinoties līdz 2,212 milj.EUR.

2014.gadā SIA Huawei Technologies Latvia paredzējusi pabeigt aizvadītajā gadā iesāktos tīkla modernizācijas projektus un turpināt darbu pie esošajiem projektiem. Uzņēmuma plāns paredz 2014.gadā palielināt Huawei produkcijas – terminālu un mobilo teleonu – izplatīšanu un Huawei zīmola popularizēšanu Latvijas tirgū.

SIA Huawei Technologies Latvija reģistrēta 2005.gadā, uzņēmums pieder nīderlandiešu Huawei Technologies Cooperatief U.A.