NP Jelgavas biznesa parks šogad cer saglabāt apgrozījumu aizvadītā gada līmenī

09.07.2014 12:30:00

SIA NP Jelgavas biznesa parks, kas ir viens no lielākajiem industriālajiem parkiem Latvijā, ziņo, ka 2013.gadā tā apgrozījums audzis par 2,80%, palielinoties līdz 1,376 milj.EUR. Neto apgrozījuma pieaugums bijis saistīts ar jaunu nomas līgumu noslēgšanu, kā arī iepriekšējos gados mainīgās ekonomiskās situācijas rezultātā esošiem klientiem piemēroto nomas līgumos noteikto cenu samazinājumu pārskatīšanu un pakāpenisku atgriešanos pie sākotnējām nomas līgumos noteiktajām cenām. Salīdzinot ar 2012.gadu, pērn SIA NP Jelgavas biznesa parks zaudējumi samazinājušies nepilnas divas reizes, sarūkot līdz 543,999 tūkst.EUR.

Savā vadības ziņojumā SIA NP Jelgavas biznesa parks norāda, ka aizvadītajā gadā tas noslēdzis jaunus telpu nomas līgumus par 12 190m2 platībām un pagarinājis esošos telpu nomas līgumus par 8 000m2. Pārskata gada beigās bijuši iznomāti aptuveni 75% no uzņēmuma īpašumā esošajām liederīgajām vai rekonstruētajām noliktavu un ražošanas telpu platībām.

Šogad uzņēmums iecerējis iznomāt papildu telpas vismaz 9 000m2 platībā un saglabāt apgrozījumu vismaz 2013.gada līmenī.

Lursoft esošā informācija liecina, ka SIA NP Jelgavas biznesa parks kapitāldaļu turētājs ir Maltas Nordic Partners Properties Limited, kam pieder arī SIA NPBC, SIA Nordic Technologies, SIA Nordic Industrial Park, SIA NORDIC TECHNOLOGY PARK un SIA Deco Energy.