AUTO KADA pērn sasniegusi augstāko apgrozījumu tā pastāvēšanas vēsturē

14.07.2014 12:29:00

Aizvadītais gads īpaši veiksmīgs bijis kravas automašīnu un piekabju rezerves daļu un aprīkojuma tirgotājam SIA AUTO KADA, jo uzņēmumam izdevies sasniegt augstāko apgrozījumu tā pastāvēšanas vēsturē.

Gada pārskatā iesniegtā informācija rāda, ka 2013.gadā SIA AUTO KADA apgrozījums audzis par 7,65%, palielinoties līdz 15,299 milj.EUR, savukārt peļņu pēc nodokļiem veidojuši 255,912 tūkst.EUR.

Kā skaidro SIA AUTO KADA vadība, šādu rezultātu bijis iespējams sasniegt, pateicoties aktīvam darbam pie preču sortimenta palielināšanas un sekošanai līdz preču kvalitātei. Tāpat arī pastāvīgi tiek domāts par reklāmas un mārketinga pasākumiem, efektīvām piegādēm, kā arī darbinieku kvalifikācijas celšanas, lai garantētu klientam ātru un profesionālu apkalpošanu.

Lursoft pieejamie dati liecina, ka SIA AUTO KADA reģistrēta 1995.gadā, bet 2009.gadā daļa uzņēmuma pievienota SIA KADA PRO. Pastāvīgi attīstoties, patlaban SIA AUTO KADA izaugusi jau līdz 25 struktūrvienībām visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Jānis Ozoliņš, kuram vienlaikus pieder arī vairāki citi uzņēmumi, tostarp SIA AK Mobilis, SIA SCAN SALE u.c.