SAKRET PLUS aizvadījis veiksmīgu gadu

25.07.2014 09:12:00

SIA SAKRET PLUS pērn aizvadījis savu devīto darbības gadu. Tas vainagojies ar tirgus daļas pieaugumu, kā arī apgrozījuma un peļņas kāpumu.

2013.gadā SIA SAKRET PLUS savu apgrozījumu palielinājis par 7,63%, kāpinot to līdz 2,337 milj.EUR, savukārt peļņa augusi par 17,20%, pēc nodokļu nomaksas veidojot 364,111 tūkst.EUR. Vairāk nekā pusi jeb 53,97% no SIA SAKRET PLUS apgrozījuma aizvadītajā gadā veidojuši ieņēmumi no būvmateriālu pārdošanas vietējā tirgū. Tāpat produkcija eksportēta arī uz Igauniju, Lietuvu, Somiju, Poliju, ASV un Krieviju.

SIA SAKRET PLUS vadība norāda, ka pagājušajā gadā uzlabojusies ražošanas jaudu izmantošana, apgrozāmo līdzekļu aprites ātrums, kā arī palielinājies produktu sortiments un pircēju loks. Ņemot vērā ieņemamo tirgus daļu, pacēlumu celtniecības pakalpojumu tirgū un veiksmīgo produktu portfeli, arī šogad uzņēmuma vadība prognozē veiksmīgu budžeta izpildi.

Lursoft esošā informācija rāda, ka SIA SAKRET PLUS savu darbību uzsācis 2005.gadā, uzņēmuma dalībnieki ir AS SAKRET HOLDINGS un Valentīns Kokorēvičs.