Arēna Rīga arī nākamgad plāno uzlabot finansiālos rādītājus

08.08.2014 09:26:00
Uzņēmums SIA Arēna Rīga dibināts 2005. gada 26. janvārī un tā galvenais darbības veids ir halles Skanstes ielā 21, Rīgā pārvaldīšana. Arēna Rīga neto apgrozījums 2013. gadā bijis 4,049 milj. EUR, kas salīdzinājumā ar  iepriekšējo pārskata gadu ir pieaugums par 5%. Uzņēmums gadu ir noslēdzis ar peļņu 1,130 milj. EUR apmērā. Peļņas pieaugums salīdzinājumā ar 2012. gadu ir 20,2%. Uzņēmuma valde daļu peļņas plāno novirzīt dividenžu izmaksai. 
Iesniegtajā gada pārskatā pieejamā informācija liecina, ka uzņēmuma šī brīža finansiālais stāvoklis vērtējams kā stabils un prognozējams. Arī 2014. gadu uzņēmuma vadība plāno pabeigt ar peļņu. Nākamajā sporta sezonā tiek plānots, ka palielināsies VEF Rīga un Dinamo Rīga  vidējais spēļu apmeklējums.
SIA Arēna Rīga valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Ģirts Krastiņš, savukārt valdes locekļa amatu ieņem Māris Ločmelis, Yulija Savitska, Einārs Vaivods. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, M. Ločmelis ir vienīgais, kurš ir saistīts arī ar citiem uzņēmumiem. Ločmelis ir divu firmu īpašnieks – SIA Diligentia, SIA R.O.D. Solutions, abi uzņēmumi sniedz juridiskos pakalpojumus.