Venden aizvadītajā gadā ievērojami palielinājis peļņu

11.08.2014 12:15:00

SIA Venden, kura pamatdarbība saistīta ar avota ūdens un dabīgā minerālūdens ieguvi, ražošanu un pārdošanu, pagājušajā gadā apgrozījis 7,099 milj.EUR, kas ir par 10,76% vairāk nekā gadu iepriekš. Līdz ar apgrozījumu 2013.gadā palielinājusies arī SIA Venden peļņa, kas augusi vairāk nekā 3 reizes, pēc nodokļu nomaksas sasniedzot 533,397 tūkst.EUR.

SIA Venden vadība paredz, ka šogad 5 un 3 galonu ūdens ražošanas un realizācijas apjomi varētu pieaugt par 2%, taču pamata pieaugumu uzņēmumam veidos PET produkcijas realizācijas apjoma pieaugums. Šogad uzņēmums paredzējis piedāvāt tirgū jaunus produktus, kā arī palielināt esošo produkcijas sortimentu.

SIA Venden reģistrēts 1997.gadā. Lai gan uzņēmuma centrālais birojs atrodas Rīgā, bet ražotne un produkcijas ieguve izvietota Cēsīs un Valmieras rajonā, uzņēmums veiksmīgākai pārdošanai izveidojis loģistikas centrus Jelgavā, Liepājā, Ventspilī, Daugavpilī un Cēsīs.

Lursoft esošā informācija liecina, ka uzņēmuma kapitāldaļu turētāji ir Eduards Magelis un SIA MICA TEHNOLOĢIJAS, kas savukārt pieder Polijas pārstāvei Kristinai Jaseļskai (Krystyna Jasielska).