Siera namam vakar divas komercķīlas par kopumā 1,515 milj.EUR

12.08.2014 11:12:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar divas jaunas komercķīlas reģistrētas AS SIERA NAMS. Abu ķīlu ņēmēja ir AS Citadele banka un to kopējā maksimālā summa veido 1,515 milj.EUR.

Pieejamā informācija liecina, ka par labu komercbankai AS SIERA NAMS ieķīlājusi visu savu mantu kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, tā arī lietu kopības nākamās sastāvdaļas, tai skaitā arī uzņēmumam piederošo preču zīmi SIERA NAMS.

AS SIERA NAMS dibināta 1997.gadā un šo gadu laikā uzņēmumam reģistrētas kopumā 10 komercķīlas.

Pērn AS SIERA NAMS apgrozījums samazinājies par 6,07%, nokrītoties līdz 13,832 milj.EUR, savukārt zaudējumi pēc nodokļu nomaksas veidojuši 103,490 tūkst.EUR. Strādājot pie AS Siera Nams turpmākās attīstības, uzņēmuma vadība šogad paredzējusi veicināt pārdošanas apjomu pieaugumu, papildinot savas produkcijas klāstu ar jauniem produktiem ar paaugstinātu pievienoto vērtību un pircējiem pieejamākām cenām. Tāpat arī uzņēmuma pārstāvji piebilst, ka šogad viens no lielākajiem izaicinājumiem būs izmaksu pieaugums, kas saistīts ar izejvielu,enerģijas un darbaspēka sadārdzināšanos, ko iespējams pārvarēt vien ar procesu un tehnoloģiju pilnveidošanu, veicot attiecīgās investīcijas.