Ilmāra Latkovska dibinātajam SIA Hansamedia jauna īpašniece

20.08.2014 14:03:00
Lursoft pieejamā informācija liecina, ka SIA Hansamedia īpašniece kopš šā gada 19. augusta ir Madara Skukovska. Līdz šim uzņēmums piederēja deputāta, SIA Hansamedia dibinātāja Ilmāra Latkovska dēlam Emīlam Latkovskim. Uzņēmuma valdē darbojas Emīls Latkovskis un Gundega Tabaka.

Aizvadītajā finanšu gadā par 9,3% samazinājies Hansamedia neto apgrozījums, nokrītoties no 816,172 tūkst. EUR līdz 746,741 tūkst. EUR. Tomēr gadu uzņēmums noslēdza ar 25,990 tūkst. EUR peļņu, kas ir par 44,3% vairāk nekā iepriekšējā pārskata gadā. 

Pērn SIA Hansamedia veidoja četrus raidījumus Latvijas Televīzijai (Viss notiek, Kopā, Firmas noslēpums, Dārdarija. Zeme, kurā viss iespējams), kā arī divus raidījumus TV3 programmai (Kinomānija un Mūsdienu Latvijas Garša).

Hansamedia iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka pērn investēts uzņēmuma attīstībā – iegādāts video materiālu arhīva serveris, atjaunoti pamatlīdzekļi: video montāžas darba stacijas, video filmēšanas tehnika, datori, programmas, modernizēta uzņēmuma mājas lapa un pilnveidots darbs pie raidījumu interneta vides apguves.

Uzņēmuma vadība norāda, ka finanšu līdzekļi tika piesaistīti no dažādiem Latvijas uzņēmumiem un institūcijām, kā arī sadarbības partneriem.