Izmaiņas medicīnas preču tirgotāja SIA Artropulss īpašnieku sarakstā

26.08.2014 13:24:00
Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas medicīnas preču vairumtirgotāja SIA Artropulss īpašnieku sarakstā. Līdz šīm uzņēmuma kapitāldaļu vairākuma īpašnieks bija Andrejs Peredistijs ar 75% un 25% kapitāldaļu piederēja Kasparam Ivanovam, tagad abi uzņēmēji SIA Artropulss kapitāldaļas dala vienādās daļās, katram 50%.
 
Lursoft pieejamā informācija liecina, ka Andrejam Peredistijam pieder kapitāldaļas vēl divos uzņēmumos SIA Orto klīnika un SIA Traumotoloģijas un ortopēdijas privātklīnika, savukārt Kasparam Ivanovam pieder kapitāldaļas arī SIA Lotos pharma un SIA AD smart.

SIA Artropulss publicētajā gada pārskatā pieejamā informācija liecina, ka aizvadītajā gadā uzņēmuma neto apgrozījums salīdzinot ar 2012. gadu samazinājies par 13% un pērn sasniedzis 728,160 tūkst. EUR. Aizvadīto gadu uzņēmums noslēdza ar 26,041 tūkst. EUR peļņu, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, peļņa ir sarukusi par 43,2%. 

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka SIA Artropulss ir reģistrēts 2003. gadā un tā dibinātājs ir aktieris un dziesminieks Varis Vētra. Artropulss īpašnieku sarakstā V. Vētra figurē līdz šī gada martam, tagad uzņēmējam pieder SIA G.M.R. un 50% kapitāldaļu uzņēmumā SIA Baltic Buildin Enterprise.