Swedbank Līzings valdes locekļa pienākumus sācis pildīt Reinis Rubenis

29.08.2014 12:17:00
Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar notikušas izmaiņas SIA Swedbank Līzings valdē. Savus valdes locekļa amata pienākumus beidzis pildīt Daniils Ruļovs, kurš šo amatu ieņēma kopš 2008. gada, un viņa vietā augstajā amatā stājies Reinis Rubenis. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka šī gada 10. jūlijā R. Rubenis nomainījis D. Ruļovu arī AS Swedbank valdē. Kopš 2010. gada nemainīgi valdes locekļa amatu SIA Swedbank Līzings ieņem Ansis Grasmanis.

Reinis Rubenis ir arī AS NASDAQ OMX Riga un AS Latvijas Centrālais depozitārijs padomes loceklis. 

Savukārt Daniils Ruļovskis pēc darba pienākumu pārtraukšanas AS Swedbank un SIA Swedbank Līzings turpina ieņemt padomes locekļa amatu SIA Snowision un ir kapitāldaļu īpašnieks uzņēmumā SIA Techinvest, liecina Lursoft pieejamā informācija.

Swedbank Līzings publicētajā gada pārskatā pieejamā informācija liecina, ka pērn samazinājušies uzņēmuma finanšu rādītāji. Pērn Swedbank Līzings apgrozījis 13,962 milj. EUR, kas ir par 12,5% mazāk nekā iepriekšējā pārskata periodā. Savukārt uzņēmuma peļņa sarukusi par 48,8%, nokrītoties no 8,443 milj. EUR 2012. gadā līdz 4,323 milj. EUR pērn.