SIA Silvanols īpašnieku sarakstu atstājusi Ieva Leimane

11.09.2014 10:15:00
Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas farmācijas preparātu ražošanas uzņēmuma SIA Silvanols dalībnieku sarakstā. Ieva Leimane pārdevusi sev piederošos 15,41% uzņēmuma kapitāldaļu, un līdz ar to AS Olainfarm palielinājis savu Silvanols kapitāldaļu skaitu no 70,88% līdz 96,69%. Par atlikušo 3,31% uzņēmuma kapitāldaļu turētāju kļuvusi Sandra Ivanova, kas Silvanols īpašnieku sarakstā figurējusi arī jau agrāk.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka Ieva Leimane turpina pildīt SIA Silvanols valdes locekles amata pienākumus. Vēl uzņēmuma valdes locekļa amatu ieņem Gints Plismanis un Jevgeņijs Zainapovs, savukārt Silvanols valdes priekšsēdētājs ir Artjoms Borcovs.

Pērn farmācijas uzņēmums piedzīvojies gan apgrozījuma, gan peļņas kritumu, ko uzņēmuma vadība skaidro ar realizācijas kritumu Latvijas tirgū, kā arī ar ražošanas un administrācijas izmaksu pieaugumu. Aizvadītajā gadā uzņēmums apgrozījis 2,695 milj. EUR un gadu noslēdzis ar zaudējumiem 465,672 tūkst. EUR apmērā.