LIELZELTIŅI izveidojuši padomi un veikuši izmaiņas valdē

10.10.2014 15:10:00
SIA Lielzetiņi, kuri nodarbojas ar broileru gaļas ražošanu un realizāciju, kā arī pusfabrikātu ražošanu, vakar ir reģistrējuši izmaiņas uzņēmuma valdē un padomē. Lursoft sadarbībā ar Capitalia 2013. gadā Lielzeltiņus novērtējuši ar 20,7 milj.EUR.

Lursoft pieejamā informācija norāda, ka no valdes locekļa amata aizgājis Igors Zolotarjovs, savukārt, valdei pievienojies Edgars Godmanis, Eduards Kovaļko, Andris Vilcmeiers un Lietuvas Republikas pilsonis Saulius Petkevičius, jānorāda, ka viņiem līdzās darbojas Māris Adijāns, kurš jau kopš 2013. gada ieņem valdes priekšsēdētāja amatu. Jāatzīmē arī tas, ka uzņēmumam izveidota arī padome, kurai pievienojušies lietuvieši Gintaras Maželis, Andrius Pranckevičius un Darius Zubas. Lielzeltiņu vienīgais īpašnieks jau no šā gada februāra nemainīgi ir Lietuvas Republikā reģistrētais AB Linas Agro Group. Lielzeltiņiem pieder arī daļas SIA Putnu fabrika Ķekava. 

Aplūkojot uzņēmuma darbību aizvadītajā gadā, ir redzams, ka peļņa sasniedz 2,4 milj.EUR pēc nodokļu nomaksas, kas ir vairāk nekā trīs reizes pārspējusi tā peļņu 2012. gadā. Uzņēmuma neto apgrozījums 2013. gadā ir mērojams ar 26,3 milj.EUR. 2013. gadā uzņēmums ar darbavietām nodrošināja 380 darbiniekus.