GroGlass valdei pievienojas Vadims Basalajs

17.10.2014 09:20:00
Lokšņu stikla formēšanas un apstrādes jomā strādājošajam neatstarojošā stikla pārklājuma izstrādes uzņēmumam SIA GroGlass ir nomainījušās amatpersonas, tā ziņo Klientu portfeļa monitorings. Vakar GroGlass valdei pievienojās Vadims Basalajs, kurš zināms kā SIA BVA Solutions īpašnieks. Kopā ar Vadimu Basalaju valdē darbosies arī Amerikas Savienoto Valstu pilsonis Kelberg Alexander Sasha, kurš uzņēmuma valdē ir jau kopš GoGlass dibināšanas - 2004. gada.

Uzņēmuma daļas savā starpā dala Kipras Republikā reģistrēti uzņēmumi - Lindsell Enterprises Limited un Reardon Enterprises Limited, kā arī Britu Virdžīnu Salās reģistrētie - Endeavor Capital Corp Un Target Capital Corp. GroGlass pieder arī SIA VIDES, BIOENERĢĒTIKAS UN BIOTEHNOLOĢIJAS KOMPETENCES CENTRS daļas.

Aizvadītajā gadā uzņēmums apgrozīja 9,2 milj.EUR, savukārt, tā peļņa sasniedza 437,4 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas. Lursoft sadarbībā ar Capitalia uzņēmumu ir novērtējuši ar 4,8 milj.EUR. Lursoft, analizējot uzņēmuma finanšu rādītājus un nozares izaugsmi, GroGlass piešķīris 4 reitinga punktus, kas vērtējams kā labs rezultāts.