Vaderstad apgrozījums krities teju trīs reizes

07.11.2014 12:18:00
Klientu portfelis ziņo, ka savu jaunāko pārskatu iesniedzis Vaderstad SIA. Pamatojoties uz Vaderstad koncerna kopējo politiku, 2014. gada pārskats tika noteikts no š.g. 1. janvāra līdz š.g. 3. septembrim. Uzņēmuma īpašnieks jau kopš tā dibināšanas ir nemainīgs un tas ir Zviedrijā reģistrētais ražošanas uzņēmums Vaderstad - Verken Aktiebolag. Vaderstad SIA valdes locekļu amatus ieņem Ivars Keviešens un Zviedrijas pilsonis Orrenius Anders Johan.
Vaderstad 2014. gadā turpināja savu saimniecisko darbību, realizējot zviedru uzņēmuma Vaderstad - Verken Aktiebolag ražoto lauksaimniecības tehniku un tās rezerves daļas, ka arī sniedzot Vaderstad tehnikas servisa garantijas pakapojumus. Uzņēmums pārskata gadā nodarbināja 8 darbiniekus.

Pēc Lursoft rīcībā esošās informācijas, 2014. pārskata gada darbības rezultātus var vērtēt kā ne īpaši veiksmīgus. Uzņēmuma apgrozījums 2014. pārskata gadā bija 1,908 milj.EUR, kas ir būtiski mazāk, nekā iepriekšējos pārskata periodos. 2014. finanšu gadu Vaderstad SIA noslēdza ar 175,772 tūkst.EUR zaudējumiem. Saimnieciskās darbības rezultātus būtiski ietekm ēja negatīvie klimatiskie apstakļi (kailsals), graudu cenu kritums pasaules laiksaimniecības produktu tirgū un nacionālo un pārvalstisko lauksaimniecības atbalsta palīdzības programmu trūkums pārskata periodā.
Lursoft, aplūkojot un analizējot Vaderstad SIA iesniegtos finanšu datus par 2013. gadu, tam ir piešķīris augstu novērtējumu, tas ir 4,5 reitinga punktus.